A- A A+

Инфраструктурним улагањима до бољих услова за живот грађана

Новопазарска улица Народног фронта у дужини од 500 метара је асфалтирна, након што је у том делу града комплетно реконструисана водоводна мрежа и урађена расвета.

Навикли су мештани у протеклом периоду на машине предузећа "Нови Пазар-пут", јер су радове чекали годинама, а нису крили ни задовољство што како кажу "људи који воде град имају слуха за њихове потребе". Све урађено на инфраструктурном плану за њих значи једно -имаће нормалне услове за живот.

Расвета, реконструисана водоводна мрежа и сређен пут грађанима у Народном фронту много значе јер су деца те улице безбеднија на путу до школе, а ход по прашини и блату, зависно од временских прилика, такође су иза њих.

Одборник у Скупштини града Един Колашинац казао је да је представницима локалне самоуправе приоритет да се грађанима створи боље окружење и услови за свакодневно функционисање, те да град бројним активностима интезивно ради на томе.

У наредном периоду радови на подручју Новог Пазара ће бити настављени, а град је, почетком грађевинске сезоне претворен у велико градилиште, са циљем да инфраструктурни проблеми буду решени а да грађани живе у условима какве заслужују.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA