A- A A+

Решавање проблема грађана приоритет

Насеље Јакља је једно од бројних насеља које је током ове грађевинске сезоне претворено у градилиште, са циљем да мештани у том делу града живе боље. Потпуно нова комунална и путна инфраструктура и асфалтирање деонице решиће проблем који су мештани имали деценијама – блатњаве улице у време падавина и прашина током лета постају прошлост. Мештани не крију задовољство што ће њихова деца лакше корачати на путу од куће до школе и назад.

„Тридесет девет година имам и откад знам за себе, у насељу где сам рођен чекам асфалт а данас смо, захваљујући градској управи, и то дочекали. Сређивањем пута, морам рећи, у великој мери је смањена и опасност од поплава у овом делу града“, рекао је један од мештана, истичући да у овај крај, због лошег пута није био могућ ни долазак возила хитне помоћи. Асфалтирањем је и овај, веома озбиљан проблем трајно решен, због чега су у насељу посебно задовољни јер како кажу „живот мештана којима је медицинска помоћ потребна неће више бити угрожен због немогућности возила хитне помоћи да прође кроз насеље“.

Грађани који живе у овом крају истичу да је невероватно што „се неко према нима понаша као према члановима породице и има слуха да реши њихове проблеме старе више четрдесет година.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA