A- A A+

Већници о првој измени буџета у 2018. години

У оквиру двадесет другог редовног заседања Градског већа, усвојен је нацрт Одлуке о првој измени буџета града Новог Пазара.

„Ребаланс буџета проистиче из промене структуре у приходима и увећања буџета за око 380 милиона динара. Реч је, у једном делу, о уплатама извршеним у буџет града крајем прошле године по основу различитих такси. Измена је намењена и прилива средства намењених за градњу ромског насеља у Блажеву и социјална давања“, рекао је члан Већа Есмир Муратовић.

Већници су једногласно усвојили Нацрт одлуке о изради измена и допуна генералног урбанистичког плана града Новог Пазара за потес дела насеља Шутеновац, као и Нацрт одлуке о изради измена и допуна Плана генералне регулације за део центра насељеног места, који обухвата насеља Новопазарска бања, Пашино гувно, Подбијеље, Индустријска зона, Черкез махала, Својбор, Јакља, насеље око Газилара, делове насеља Пљевљани, Избице, Трнава Осоје, Ћеремиџиница и део насеља Шутеновац. Измене у плановима у складу су, према речима члана Градског већа Есмира Муратовића, са активностима на изградњи нове основне школе у насељу Шутеновац.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA