A- A A+

У насељу Јакља решени проблеми стари четири деценије

Једно од најстаријих насеља у граду, насеље Јакља ускоро добија потпуно нову инфраструктуру. У току је асфалтирање у овом делу Новог Пазара а радове је обишао градоначелник Нихат Бишевац.

„Драго ми је што смо залагањем да живот наших суграђана у овом делу града буде бољи, променили комплетну инфраструктуру. У току су и радови на потпорном зиду у насељу Јакља према Газилару, чиме решавамо низ проблема које су мештани годинама уназад имали“, рекао је градоначелник Бишевац.

Радови на уређењу путне и комуналне инфраструктуре резултат су жеље да свакодневни живот Новопазараца постане лакши, квалитетнији. Како је недавно најављено, отворен је тендер за 17 улица, у којима ће радове изводити АД „Нови Пазар – пут“.

„Можемо бити задовољни динамиком радова на свим локалцијама у граду. До краја године нови изглед ће добити преко педесет улица у Новом Пазару“, рекао је овим поводом градоначелник Бишевац, подсећајући да је, докле год траје грађевинска сезона, Нови Пазар једно велико градилиште, место на ком се радови изводе за добробит грађана.

Видно задовољни мештани кажу да су асфалт у овом делу града чекали преко четири деценије а да изузетнопрометна деоница Својбор – Јакља, у срцу Новог Пазара, коначно добија заслужени изглед.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA