A- A A+

Грађани Мура добили двије нове улице

У насељу “Мур” урађено је 330 метара новог асфалта са потпуно сређеном комуналном инфраструктуром. Механизација ће већ сутра почети да ради и у насељу Јакља. Грађани насеља “Мур” окупили су се да виде финлане радове на афалтирању двије улице, са пратећим крацима, али и да изразе захвалност што су након радова на уређењу кишне и фекалне канализације добили боље услове за живот. Грађани кажу да ће већ од сутра живот у њиховој улици бити љепши.

Помоћник гардоначелника задужен за инфраструктуру, Нихад Хасановић, изразио је задовољство начином на који су ангажоване фирме одрадиле посао и истакао да ће се овако радити током читаве грађевинске сезоне. Планирано је уређење великог броја новопазарских улица, а све у циљу да грађани добију услове за квалитенији живот.

”Ево добили су комплетно уређену улицу. Кишна, фекална канализација, нова вода, ново осветљење тако да ето, настављамо даље да радимо. Ова екипа грађевниска данас завршава иде затим у Јакљу. Тамо ћемо да спојимо улицу са јакљанским мостом, такође ради се и на повезивању једне јакљанске улица са потпорним зидом. Тренутно  се ради и у насељу Расадник. Након свега овога идемо у Улицу Народног фронта“, рекао је Хасановић, најављујући интензивне радове.

Хасановић је истакао да је на градском сајту расписан тендер за асфалтирање 17 улица у граду, које ће се радити ове године.

Извор: rtvnp.rs

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops