A- A A+

"Кафа са градоначелником" на обострано задовољство

По угледу на велике градове и прославе њихових родјендана, а у оквиру 557.родјендана Новог Пазара у центру града је уприличена манифестација “Кафа са градоначелником”. Грађани су желели да попију кафу са првим човеком града који им је на овај начин указао велику част и како су рекли показао да је “обичан, поштен, човек који уме са народом”.

Први који су имали прилике да попију кафу са градоначелником Нихатом Бишевцем били су амбасадорка Аустралије у Србији Џулија Фини, као и угледни новопазарци Асим НИкшић и Есад Бешировић. У разговорру са амбасадорком Фини градоначелник се захвалио на свему што је до сада урадила за Нови Пазар.

Поразговарао је градоначелник са свима данас о томе какав је некад био град, а какав је данас и шта је то што је још неопходно поправити и унапердити. Он је поздравио све који су натенане пили кафу и тако им указао велику част.

“Кафа са градоначелником”, како је названо дружење, некима је била и прилика да директно изнесу своје проблеме и затраже решавање одређених проблема.

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац истакао је да је порука дружења кроз испијање кафе да је Нови Пазар изашао из оквира стандардних организовања прославе Дана града. На за наш град симболичан начин дружења, грађани позвани да са градоначелником  отворено разговарају о свему што их занима.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA