A- A A+

Карневал младости - најлепша разгледница Новог Пазара

Сунчан дан и препуно градско шеталиште допринели су да се честитка  најмлађих упућена Новом Пазару за 557. рођендан претвори у најлепшу шарену разгледницу виђену људским оком. Претесне су биле централне градске улице за све те боје и емоције на једном месту, за  љубав и младост просуту кроз осмехе широм пешачке зоне.

Дефилеом кроз  град  преко 1000 ученика из свих новопазарских основних и средњих школа,  овогодишњих учесника Фестивала стваралаштва младих показало је зашто су  младост, одважност, посебан таленат и труд младих најбоље што има Нови Пазар.

Решеност да буду другачији, граду и генерацијама дају више од вршњака показали су представљајући своје школе на овогодишњем Фестивалу стваралаштва младих. Бриљирали су у плесу, глуми, песми, казивању поезије, а данас, на рођендан Новопазараца и свих приатеља нашег града, најмлађи су,  као најбољи међу нама, исплели латице Карневала младости и на тај начин уручили честитку шехеру.

Поздрављени од стране суграђана новопазарски школарци носили су поносно транспаренте својих школа иако су на овај посебан дан постали један велики ђачки тим, тим Новог Пазара.

Чаролију су употпунили полазници Дечјег вртића “Младост”, чланови Друштва за помоћ МНРО и Удружења психолога. 

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA