A- A A+

Сениорском картицом до пензионерских олакшица

Сениорске картице за пензионере новина су у раду Пензијско инвалидског фонда и биће подељене корисницима пензија и у Новом Пазару, доставом на кућну адресу. Картице, по угледу на европски модел, треба да омогуће остваривање права на одређене попусте, али и олакшају идентификацију корисника, односно верификацију пензионог статуса.

Сви који испуњавају услове за добијање сениорске картице моћи ће на коришћење ове погодности да рачунају од краја априла.

„Град Нови Пазар укључио се у акцију покренуту на нивоу Републике да пензионерима живот буде лакши. Овом картицом остварује се попуст при коришћењу услуга градског и међуградског саобраћаја а сви наши суграђани који по основу пензионерског статуса постану власници сениоске картице моћи ће бесплатно да посећују спортска дешавања у Новом Пазару“, рекао је градоначелник Нихат Бишевац који је овим поводом разговарао са групом пензионера.

Ако у поступку поделе картица настану било какве измене, пензионере ће према речима директора Мирсада Абдурахмановића, Филијала о томе благовремено обавестити.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA