A- A A+

Школи за дизајн признање за резултате у образовању

Поводом награде која је у оквиру Међународног сајма образовања у Новом Саду уручена Школи за дизајн текстила и коже, образовну установу је посетио градоначелник Нихат Бишевац.

„Свесни смо значаја образовања у животима наше деце. Подршка у том правцу је приоритет коме у складу са могућностима, посвећујемо максималну пажњу како би смо у будућности имали најквалитетнији кадар, спреман да Нови Пазар поведе ка прогресу. Драго ми је да су ученици и руководство Школе за дизајн тим који град представља на прави начин и који може послужити као пример“, казао је градоначелник Бишевац.

Школа за дизајн текстила и коже добила је златно признање и плакету у категорији средњих стручних школа, за укупне резултате у образовању. Сличну награду школа је добила и две године раније што потврђује да квалитет у раду сда ученицима има своју традицију и континуитет.

Организатори Међународног сајма образовања који се годинама уназад одржава у престоници Војводине су Министарство просвете, Влада Војводине и Новосадски сајам.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA