A- A A+

Јавни позив за пројекат “Нови Пазар, нови послови” до 2.фебруара 2018.

У оквиру пројекта ,,Нови Пазар – нови послови’’ који имплементира Град Нови Пазар са својим имплементационим партнерима- Регионалном развојном агенцијом Санџака „СЕДА“ и  Иницијативом за развој и сарадњу „ ИДЦ“, а који финансира Немачка организација за међународну сарадњу„ГИЗ“, на основу Правилника о избору корисника пројекта „Нови Пазар- Нови Послови“, Комисија за избор корисника објављује следећа четири (4) Јавна позива:

  1. Подршку послодавцима за запошљавање на новоотвореним радним местима кроз доделу субвенција за запошљавање незапослених лица из категорија теже запошљивих са посебним нагласком на повратнике по споразумо о реадмисији, роме и младе испод 30 година.

  2. Подршка незапосленим лицима из категорија теже запошљивих, са посебним нагласком на повратнике по споразуму о реадмисији, роме и младе испод 30 година, у процесу доквалификације и прекфалификације у цију запошљавања код познатог послодавца. 

  3. Подршка незапосленим лицима из категорија теже запошљивих, са посебним нагласком на повратнике по споразуму о Реадмисији, Роме и младе испод 30 година, кроз процес едукација, менторства и обезбеђивања субвенција за самозапошљавање.

  4. Подршка развоју социјалног предузетништва кроз обезбеђивање грантова за развој социјалног предузетништва за удружења грађана.

Пријава са пратећом документацијом подноси се лично у просторијама Регионалне развојне агенције Санџака -  СЕДА, на адреси  7. Јули бб, најкасније до 2. фебруара 2018.  до 15 сати. Јавни позиви за сваку од ставки појединачно доступни су на званичној страници града Новог Пазара www.novipazar.rs. у одељку ОГЛАСИ. 

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops