A- A A+

Деца са сметњама у развоју припремила програм, посебна радост новогодишњи поклони

Ученици посебног  одељења ОШ ”Десанка Максимовић”, са својим наставницима припремили су и ове године новогодишњу приредбу за своје родитеље и посетиоце. Ово је за њих био један нарочито занимљив час. Казивали су стихове, певали и једни другима упутили најискреније честитке,  а уз  најлепше новогодишње жеље поклоне  је малишанима уручио градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац са сараницима.

“Посетили смо ОШ “Десанка Максимовић” где смо уручили, испред Града Новог Пазара, новогодишње пакетиће деци са сметњама у развоју. Град Нови Пазар је у овој години уложио доста средстава у опремању учионица као и зборнице али је такође и предвидео одређена средства управо за ово одељење. То су разни реквизити и опрема која ће помоћи натавницима да омогуће деци са сметњама у развоју што квалитетнију и бољу наставу”, истакао је Бишевац.

ОШ ”Деснака Максимовић” сваке године се труди да увек на другачији начин обрадује своје ученике. Тако су и ове године наставници дефектолози и наставници музичке културе помогли малишанима да припреме новогодишњи програм.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA