A- A A+

Град донирао комплетно опремљено санитетско возило

Захваљујући донацији Града, Дом здравља у Новом Пазару има на располагању једно санитетско возило више него раније. Превозно средство које ће олакшати пружање помоћи пацијентима из града и региона као и њихов транспорт до већих медицинских центара вредно је око  4, 5 милиона динара и опремљено је најсавременијом медицинском опремом. Према речима градоначелника Нихата Бишевца, који је кључеве возила предао директору Дома здравља Ервину Ћоровићу, возило ће олакшати тежих болесника од Новог Пазара према опремљенијим медицинским установама у Крагујевцу и Београду.

„Возило је намењено свим грађанима и пошто је ново и опремљено свим неопходним медицинским уређајима како то струка прописује, соигурно ће бити од користи у мисији запослених у здравству да  болесним суграђанима олакшају превоз  до Крагујевца и Београда", рекао је градоначелник Нихат Бишевац.

Дом здравља у Новом Пазару располаже солидним возним парком од осам возила међу којима је и неклико нових. Донирано возило биће значајно појачање у погледу превоза пацијената, а по речима директора Дома здравља, у наредном периоду ће према неким назнакама бити обезбеђено још пар нових возила и све то у складу са потребама нове хитне службе  која ће са радом почети на пролеће.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA