A- A A+

Концепрт „имам идеју“ прилика да грађани креирају своје окружење

За све креативне, иновативне предлоге који имају за циљ да наш град и живот у њему унапреде и учине богатијим, занимљивијим, концепт локалне самоуправе Новог Пазара „имам идеју“ је права прилика. Предлоге о томе шта у Новом Пазару треба мењати и на који начин, на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. сви који желе могу послати како би учествовали у стварању модернијег, аутентичнијег, друштвено богатијег Новог Пазара. У Одељењу за информисање Градскеуправе за изворне и поверене послове кажу  да је овакав вид комуникације са градјанима омогућен након бројних неформалних контаката и предлога о томе шта мењати, а у складу са политиком транспарентности у унапређења квалитета комуникације.

“Ово је само један од канала у настојању локалне самоуправе да буде сервис градјана. Пратимо развој и динамику електронске комуникације, а како се трудимо да будемо отворени на свим пољима и да од грађана на више начина добијемо повратну информацију, увидели смо да наши суграђани желе да комуницирају на овај начин”, казала је гостујући у Јутарњем програм Телевизије Нови Пазар, заменица руководиоца Одељења за информисање Хана Салихагић.

Грађани који желе дати допринос квалитету живота, унапредити инфраструктуру, образовни и здравствени систем, културу и уметност, спорт, рекреацију, друштвене активности и социјалне прилике, могу то учинити путем маила директно или посредством банера који се налази на званичној страници града.

“Идеје могу бити велике и мале, везане за дугорочне или краткорочне пројекте, све што се тиче живота наших суграђана а о чему се прича или пише при сусретима људи, на друштвеним мрежама и слично. Било да је реч о жељама или конкретним предлозима желели смо да све што је могуће остваримо али и јавности учинимо доступним на једном месту”, истакла је Салихагић за ТВНП, и појаснила да ће најбоље идеје бити  презентоване у оквиру прославе Дана града Новог Пазара, 20. априла.

Ако сте креативни, другачији и желите да укажете на сопствену предузимљивост, успешне појединце и групе иза којих су конкретни резултати, пишите нам на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., како би смо конкретне, занимљиве идеје заједнички спровели у дело. 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA