A- A A+

И у Новом Пазару отворена Књига сјећања на председника тутинске општине Шемсудина Кучевића

Поводом трагичне смрти председника Општине Тутин Шемсудина Кучевића, грађани широм Санџака се могу уписати у Књигу сећања. Књига је отворена и у Галиерији новопазарског Културног центра, а о лику и делу Кучевића писану поруку оставили су председница Скупштине града Ифета Радончић, помоћник градоначелника   Нихат Хасановић, чланови Градског већа и најближи сарадници градоначелника, као и бројни грађани.

„Драги мој пријатељу Шемсудине, твој животни и политички оптимизам и вјера у опште људско добро остат ће примјер свима нама. Добродушност и вједрина коју си ширио свуда, недостаје. Свих ових година  сарадње и пријатељства, пуно тога нас је зближило, а ти си драги пријатељу, свима остао симбол правједног и поштеног човјека кога требамо слиједити. Увијек ћемо се сјећати твоје несебичности  и способности коју си имао у тренуцима када је било најпотребније“, каже се измедју осталог у поруци  коју је председница новопазарског парламента Ифета Радончић уписала у Књигу сјећања.

О томе да је председник Оптшине Тутин Шемсудин Кучевић био човек дијалога и сарадње, сведочи и порука Нихада Хасановића, помоћника градоначелника Новог Пазара.

„Шемко је био, пре свега, добра човек широког осмеха. У аманет нам је оставио бошњачко јединство, слогу и помирење“,уписао  је Хасановић  у Књигу сјећања.

Књига сјећањха биће отворена до краја недеље. Шемсудин Кучевић, председник Општине Тутин преминуо је од последица повреда задобијених у саобраћајној незгоди, која се догодила на путу Нови Пазар Тутин, 12. октобра ове године. 

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA