A- A A+

Хатарнаме поводом смрти Шемсудина Кучевића упутили градоначелник и председница Скупштине Новог Пазара

Поводом  трагичне смрти председника Општине Тутин, Шемсудина Кучевића, који је живот изгубио 12. октобра ове године у саобраћајној несрећи,  хатарнаме  (изјаве саучешћа) упутили  су  градоначелник Новог Пазара  Нихат Бишевац и председница Скупштине града Ифета Радончић.

У хатарнами градоначелника  Ниихата Бишевца наводи се:

„Са великом тугом смо примили вест да је на ахирет преселио велики пријатељ нашег града, председник општине Тутин, Шемсудин Кучевић. Породици, пријатељима и сарадницима свим грађанима Тутина желимо да имају сабура у најтежим тренуцима.Одласком Шемсудина Кучевића изгубили смо неуморног борца, храброг човека чије су ведрина и оптимизам биле подршка свима који су га знали. Иза њега остаје велика жеља да Тутин буде све бољи и  успешнији, као аманет по којем ћемо га памтити“.

Изразе најдубљег саосећања овим поводом изразила је и председавајућа новопазарском Скупштином, Ифета Радончић.

„Са великим жаљењем и тугом смо примили вијест да је на ахирет преселио наш пријатељ, предсједник Општине Тутин и Замјеник предсједника СДА Санџака Шемсудин Кучевић, чији одлазак представља ненадокнадив  губитак за све нас.

У име Скупштине града Новог Пазара и своје лично име молим Вас да грађанима Тутина, породици и пријатељима пренесете наше изразе најдубљег суосјећања, а његовој породици и пријатељима сабур. Господин Шемсудин  Кучевић је био велики пријатељ Новог Пазара и Санџака који је учинио пуно у најтежим времена, када је помоћ и храброст коју је несебично даривао и посједовао била најпотребнија. Увијек ћемо се сјећати господина Шемсудина Кучевића по његовој несебичности и способностима које је имао у тренуцима када је то било најпотребније, а сви ми који смо били у прилици са њим сарадјивати изгубили смо великог човека и пријетеља“.

Одлуком Градског већа у Новом Пазару је, поводом смрти предсденика Општине Тутин Шемсудина Кучевића  13. Октобар 2017, проглашен даном жалости. 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA