A- A A+

Најмлађи се дружили са градоначелником

„Драга децо, ви сте наше највеће благо и то не заборављамо никада. Све што радимо, чинимо да вама буде боље, јер сте оно највредније што град има“, поручио је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац током традиционалног пријема за најмладје у оквиру Дечје недеље.

Дружење је протекло у знаку рецитација које су припремили малишани али и  разговора на озбиљне теме. Девојчице и дечаци су постављали изузетно занимљива питања  и добили одговоре директно од градоначелника. Њихове идеје и предлози о томе како да им детињство  буде занимљивије оставили су без речи  све присутне. Ред смеха, ред дружења и разговора  заокружени су разменом поклона. Градоначелнику је уручена заједничка фотографија са отварања овогодишње Дечје недеље, а гостима су подељене значке у облику градског грба.

„Да будем искрен, ово су ми најдража дружења. Честитам свима који су на било који начин допринели да Дечја недеља протекне успешно. Данас су наши млади суграђани дали низ интересантних предлога, постављали искрена и занимљива питања  а на нама је да им у складу са интересовањима и  дечјим сновима које негују, обезбедимо квалитетно детињство“, рекао је градоначелник Новог Пазара на крају овогодишње Дечје недеље.

Најмладји су приликом посете градоначелнику обишли и Услужни центар у Градској управи, где су имали прилику да сазнају како  тај део управе функционише и које врсте услуга пружа грађанима. 

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA