A- A A+

Дечја недеља – мостови међу генерацијама за безбрижно детињство

“Дечја недеља“ је манифестација која, према речима градоначелника Новог Пазара Нихата Бишевца треба да нас подсети да је важно  деци бити на располагању свих 365 дана у години, и да су најмлађи  највећа драгоценост друштва.

“На нама је да деци обезбедимо сигурно, безбедно и безбрижно детињство. Ова манифестација је у служби дружења са њима и  нашег настојања да им на акдекватан начин приближимо свет одраслих“, казао је градоначелник Бишевац поводом почетка „Дечје недеље“.

Традиционална манифестација у организацији удружења „Пријатељи деце“ и генералног покровитеља, града Новог Пазара,  ове се године одржава под слоганом „Градимо мостове међу генерацијама на радост сваког детета“. Званично је почела  код градског Себиља маскенбалом који су припремили малишани из вртића, у координацији са својим учитељицама и родитељима а трајаће наредних седам дана. У оквиру „Дечије недеље“ биће засађено дрво генерације, организован крос за најмлађе као и дечја скупштина а неће изостати ни уобичајена посета градоначелнику. 

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA