A- A A+

У најави комплетно преуређење робне пијаце

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац обишао је са најближим сарадницима, продавце на робној пијаци. Први човек града желео је да у разговору са њима чује како им град може помоћи да побољшају услове продаје, делатности од које живе.  Заједнички су закључили да је један од приоритета сређивање простора пијаце, али и уређење прилаза продајном простору као и паркинг места. Неоходно је  побољшати и хигијенске услове, што је могуће једино  адекватним обележавањем места за излагање робе и поштовањем правила о коришћењу пијачног простора. 

Град кроз неколико различитих пројеката, постепено и улажући значајна средства, планира да саму пијацу али и део града у њеној непосредној близини, поптуно преуреди.

Продавци на робној пијаци са којима је градоначелник Бишевац разговарао, задовољни су током састанка и заједнички донетим закључцима и кажу да је овакав пиступ и жеља првог човека града да  њихове проблеме саслуша,  добар показатељ да ће промене на боље ускоро бити. Робна пијаца је у надлежности ЈКП “Градска чистоћа”, а у прву етапу решавања проблема биће уложено 600 000 динара. 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA