A- A A+

Градоначелник честитао освајање одбојкашког Купа

Освајањем Купа Србије, мушка одбојкашка екипа ОК Нови Пазар, с разлогом је у центру пажње спортске јавности. Резултат који су сви у Новом Пазару прижељкивали, а познаваоци одбојкашких прилика видели као извесност и збир напорног рада једне генерације, сврстава град на листу одбојкашких престоница. Подвига је мало ко у овом моменту потпуно свестан али изрази емоција и подршке стижу са свих стана. Овим поводом, честитку је упутио градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

Подвиг који сте направили освајањем Купа Србије не само да вас трајно сврстава у круг најуспешније генерације домаће одбојке, већ ваша имена уписује у поглавље златне историје Новог Пазара који са поносом представљате а за који се на терену тако предано и достојанствено борите.

Мало је рећи да је град у овом тренутку поносан на вас. Осећај који се у свима нама буди на помен одбојкашког клуба Нови Пазар немогуће је описати речима. Као једна велика породица огрнута спортском заставом, сви ми у Новом Пазару и целој земљи свесни  смо да се  захваљујући вама, на овом простору гради и сјајна одбојкашка будућност. По угледу на спортску борбеност и снагу коју поседујете, резултатски уверени да се остављањем срца на терену може досањати најлепши сан, стасавају и стасаваће у нашем граду нови одбојкашки бисери. Честитам вам, у име града Новог Пазара и у своје име што сте освојивши Куп Србије по ко зна који пут потврдили да сте генерација вредна пажње, поверења и подршке свих нас и што ненаметљиво, достојанствено и џентлменски, онако како само велики спортисти знају, носите епитет одбојкашког дива.

0
0
0
s2smodern

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA