A- A A+

Брдске трке САКС-а у априлу пред Новопазарцима

Спортски ауто картинг савез Србије у жељи да децентрализује такмичења, обишао је и Нови Пазар. Од градоначелника Новог Пазара Нихата Бишевца, представници Савеза добили су подршку у својој намери. Ако  све буде како је замишљено, трке на овом простору одржаће се крајем априла ове године.

„На идеју смо дошли захваљујући Есаду Дошљаку Болету. Данас смо овде и бирамо једну од две потенцијалне стазе које би требало да се возе у оквиру националног шампионата Србије и то у терминима 29. и 30 априла 2017. године“, рекао је овим поводом Горан Тороман испред САКС-а.

Из Ауто картинг савеза убеђени су да ће се након децентрализације такмичења и одржавања трка у Новом Пазару, на овим просторима појавити неке нове тркачке наде. Трком у Новом Пазару биће отворена овогодишња сезона шампионата Србије. Како је интересовање за картинг изузетно очекује се велики број гостију из читаве земље. Стазе на којима ће такмичари возити, према процени стручњака, могле биу биској будућности, уз незнатно уређење, да послуже и за такмичења на европском нивоу.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA