A- A A+

Тениска будућност у лику Хамада Међедовића: “Значи ми подршка суграђана”

Најсјајнија звезда домаће али и светске тениске сцене од Новака Ђоковића, рођена је у Новом Пазару. Тринаестогодишњи Хамад Међедовић одавно познато и признато име у тениском свету у конкуренцији до 16 година, наставља да ниже успехе. Последњи резултати и одличан почетак 2017. године, повод су да Међедовићевог сусрета са првим човеком Новог Пазара Нихатом Бишевцем. Управо су резултати Међедовића најбољи начин презентовања Новог Пазара у јавности.

„Хамад је не само највећа спортска нада код нас већ и светски бисер. Његови резултати потврђују да је наш град расадник спортских талената. Постигао је када је за узраст у ком се налази максималне резултате и наметнуо се и светској тениској јавности као неко чије време тек долази. Његови резултати су за нове генерације сјајан подстрек и доказ да је уз напоран рад и одрицање могуће остварити сваки циљ“, рекао је Бишевац овим поводом.

Град ће као и прошле године, и у 2017. године стипендирати Хамада Међедовића који, традиционално ненаметљив и у презентовању сопствених успеха више него скроман, у овој години очекује још озбиљнији радни темпо. Међедовић је током сусрета са градоначелником истакао и колико је за њега важна подршка јавности, највише Новопазараца, који помно прате такмичења.

„То ми даје снагу да остварујем добре резултате  и значи ми изузетно много. Настојаћу да указано поверење оправдам и обрадујем све оне који верују у мој рад“.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA