A- A A+

Подршка локалним предузетницима је јавна и у интересу развоја привреде

Поводом објава на појединим порталима у вези са путем на сајам намештаја у наводној организацији Града Новог Пазара, а у складу са политиком доследности истини и функционисању у интересу заједнице, јавност обавештавамо о следећем:

Град Нови Пазар нити било ко од запослених у Градској управи ни на који начин није учествовао у планирању пута или било каквим активностима у вези одласка  у Истанбул. Самим тим, нисмо упознати са формирањем делегације која се помиње нити смо постављали критеријуме одабира појединаца и фирми које ће путовати у Турску.

Опште је познато да у случајевима када Град организује или на било који начин подржава манифестације, то ради по јасно предвиђеним, законом и праксом  дефинсаним процедурама, уз медијску подршку. Подсећамо да Град Нови Пазар годинама уназад настоји дати допринос промоцији наших предузетника, формирању кластера и умрежавању привредника, чији је заједнички наступ  на тржишту јавна и недвосмисленом подршком испраћена активност. Само у прошлој години су новопазарски привредници у сарадњи са Развојном агенцијом СЕДА посетили највеће међународне сајмове у Европи попут сајмова у Дизелдорфу, Минхену, Цељу, Брвну и Москви.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA