A- A A+

Управни одбор ОК : Ово је најбоља година новопазарског спорта

На последњој овогодишњој седници Управног одбора Одбојкаског клуба Нови Пазар разматрани су укупни резултати у  години на измаку.

Седницом је председавао Ервин Ћоровић, председник ОК, а од 11 чланова присуствовали су Берат Куртановић, Енес Хаџибеговић, Фарук Суљевић, Рашо Милић, Мулаз Дацић, Џенан Шеховић, Хамдија Шкријељ и Јован Милановић

На основу свега урађеног, 2016., најуспешнија година у четрдесетогодишњој историји клуба али и новопазарског спорта уопште. Ова годину обележили су улазак у шеснаестину финала европског ЦЕВ купа, пласман на Финал-фоур домаћег купа и заузимање друге позиције у  шампионату Србије.

Пред нама је утакмица ЦЕВ купа са грчким ПАОК-ом, у којој нам је, да би смо направили подвиг, потребна максимална подршка. Овим путем позивамо све релевантне факторе, појединце и провредна друштва да  дају подршку  на путу ка одбојкашком освајању Европе. Апелујемо на  предузетнике нашег краја да  склапањем донаторских уговора са Клубом подрже најсјајнији период новопазарског спорта и златну епоху одбојке.

Свим компанијама које једнократно подрже овај подвиг клуб ће обезбиједити рекламни простор око терена у дворани Пендик, како на европским, тако и на мечевима домаћег првенства. За редовна месечна спонзорства уз рекламне паное, компаније ће добити и рекламе на дресовима”.

На седници Управног одбора Одбојкашког клуба Нови Пазар констатовано је да је,  захваљујући финансијској подршци коју град пружа а која обухвата преко 80 одсто укупног буџета клуба , дуговање према играчима и тренеру клуба сведено на минимум.

У 2017. годину Клуб улази са великим циљевима. У прилог томе иду и велики успеси  млађих селекција, кадета и пионира али и другог тима који се такмичи у регионалној лиги.  

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA