A- A A+

Власник“Алк“ компаније најуспешнији бизнисмен на тржишту Русије

Нуман Бајрамовић, власник Алк Компаније, проглашен је за бизнисмена године у Русији.

Његова грађевинска фирма са великим успехом послује већ деценију и по на територији Русије. У граду Сочију, Алк компанија је изградила готово све објекте за потребе Олимпијских игара. Поводом овог признања честитку Бајрамовићу упутио је први човек Новог Пазара Нихат Бишевац.

„Иако светска економска сцена и пословни свет протеклих неколико година трпе озбиљне ударце, Ви сте, захваљујући добро конципраној идеји и залагањима да она успе, потврдили да су кваитетан рад и упорност сигуран пут до циља.

Позиција компаније „Алк“ одавно је једна од најбољих реклама за наш крај широм земље и у иностранству. Наградом за најбољег бизнисмена на великом руском тржишту, послали сте јасну поруку о својој компанији али и о начину пословања људи са ових простора. Уверен сам да сте овим заслуженим признањем отворили нова врата сарадње са иностранством, не само за сопствени бренд већ и се вредне предузетнике који поштујући принцип конкурентности напорно стварају своје позиције на тржишту. У то име Вам најсрдачније честитам овогодишње признање за  најуспешнијег бизнисмена на подручју Русије, уверен да ћете наставити путем успеха“.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA