A- A A+

Одбојкаши исписују златне странице новопазарског спорта

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац упутио је Одбојкашком клубу Нови Пазар честитку поводом победе над Омониом, у оквиру елитног европског такмичења ЦЕВ куп. Одбојкаши новог Пазара савладали су противника резултатом 3:2. У честитки се наводи:

“Одбојкашки клуб Нови Пазар створен је на тимском раду, доследности и упорности да се и  пред највећим изазовима  сан победника оствари. У  томе сте успели, дајући нам после сваке победе разлог да будемо поносни на вас, да навијамо и подржавамо вас срчаније. Пре две године сте,  пласманом у Супер лигу Србије, остварили сан стар неколико деценија. Данас, када у ЦЕВ купу одбојкашким  бравурама  промовишете и славите Нови Пазар, када вас  спортска Европа поздравља и од вас учи , задовољство што сте део нас је још веће.

Од срца вам лично и у име свих суграђана честитам  пласман у друго коло ЦЕВ купа. Победом над Омонијом у Никозији  исписали сте златну страницу новопазарске одбојке и поставили  задатке новим спортским генерацијама. У то име позивам јавност, љубитеље одбојке и спорта да Вам у предстојећем одмеравању снага са грчким Паоком, на домаћем терену, пружимо максималну подршку, до нове победе”.

 

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops