A- A A+

Лоу-кик позлатио Нови Пазар

Репрезентативка Србије у кик боксу Саида Буквић освојила је златну медаљу у лоу-кику на Европском првенству у Марибору, у сениорској конкуренцији. Овим поводом за Буквићеву је организован пријем чији је домаћин градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

“Првакиња Европе и њен клупски друг Сеад Буквић који је у конкуренцији мушкараца освојио друго место обрадовали су све нас сјајним резултатима. На путу до успеха уложили су мног труда, на чему им искрено честитам и подсећам да ће град увек бити уз појединце и колективе који себе и заједницу чији су део представљају на позитиван начин”, истакао је градоначелник Бишевац.

Велики број Новопазараца сачекао је чланове Кик бокс клуба пред зградом Градске управе. Евопска шампионка Саида Буквић, према сопственом признању, није очекивала овакве реакције јавности.

“Пуно ми је срце кад видим овако нешто и знам да смо урадили праву ствар. Онда ми једноставно није жао да се за нове циљеве још преданије борим”, казала је Буквићева.

Она је у категорији до 52 килограма, у финалу Европског првенства у кикс боксу у Словенији, савладала Емину Арслан из Турске резултатом 3:0.

Саида је прошле године била најбоља и на Светском првенству у Београду.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA