A- A A+

Лукоил заинтересован за подршку манифестацијама

Компанија Лукоил препознала је на основу досадашњег пословања, новопазатрско тржиште као изузетно проспреритетно и у том смислу има озбиљне планове у погледу будућег деловања. На састанку менаџмента компаније са представницима градаНовог Пазара  било је речи управо о потенцијалима тржишта.

“Наша амбиција је да у једној области будемо лидер а до те позиције нас између осталог води успешно пословање на вашем простору. Званичницима на локалном нивоу предочен је концепт на коме се заснива наше  делопвање на тржишту, а  озбиљно смо разговарали и о подршци коју наша компанија може, на одређен начин, дати развоју ваше заједнице”, рекла је након састанка Весна Ружичић, менаџерка мале продаје у компанији Лукоил.

Заменик председника Скупштине Новог Пазара Нихад Хасановић рекао је да очекивања према Лукоил комапнији, када је о подршци граду реч, првенствено иду у правцу доприноса реализацији пројеката у области културе и спорта.

“Реч је о  успешном пословном субјекту, за кога је дата реч важна колико и  резултат постигнут на тржишту. На наше задовољство, добили смо уверавања да ће озбиљно име у свету нафтне индустрије стати иза многих важнијих дешавања, на обострано задовољство”, казао је овим поводом Хасановић.

Нови Пазар је у последњих неколико гподина све чешће у центру пажње великих компанија у погледу жеље да пруже подршку  значајнијим градским манифестацијама. 

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops