A- A A+

Новопазарци на Олимпијади трећег доба

Представници Новог Пазара на деветој Олимпијади здравља спорта и разоноде трећег доба, која је недавно одржана у Врњачкој бањи, носе са такмичења изузетне успомене које су поделили и са градоначелником  Нихатом Бишевцем, током пријема у Градској управи. Видно задовољни, учесници Олимпоијаде не крију да су уживали у надметању са представницима из других градова али и међусобном дружењу. Највећу захвалност, према сопственим речима, дугују Фонду ПИО у Новом Пазару и градоначелнику који им је омогућио боравак у Врњачкој бањи.

Састанак препун емоција на коме су новопазарски пензионери говорили о својим активностима и преданости пензионерским данима, посебно је задовољство и за домаћина састанка, градоначелника Нихата Бишевца.

„Омогућити људима да буду испуњени и срећни у сваком периоду живота, посебно је задовољство. Престанак радног века није престанак живота већ пружа могућност за посвећеност хобијима и окружењу које вам прија. Задовољство ми је што сам домаћин људима који своју енергију несебично деле са окружењем“, поручио је Бишевац.

Представници Новог Пазара вратили су се из Врњачке бање са низом признања. 

0
0
0
s2smodern

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA