A- A A+

Важно је где нам расту деца

Донирање игралишта за најмлађе, у оквиру кампање „Где  нам расту деца“, довело је компанију НИВЕА, покретача ове акције у  Нови Пазар. Захваљујући интернет кампањи, гласању грађана и слуху локалне самоуправе да допринесе реализацији идеје, наш град ће од уторка, 17.10.2016. званично бити богатији за још једно модерно игралиште, смештено у строгом центру града, у близини основне школе „Братство“.

Главни градски архитекта Елвир Хамидовић изразио је задовољство „што су сви актери приче дали свој максимум да се једна позитивна прича успешно исприча до краја, како би након тога на сцену ступили најмлађи који  треба да уживају у плодовима те сарадње“.

Све је, на нивоу Србије, почело још 2013.године на друштвеним мрежама, кампањом под називом „Где нам растудеца“. Скренута је пажња јавности на многобројна запуштена игралишта, као и на недостатак адекватног простора за игру за наше најмлађе.НИВЕА је препознала овај проблем и са речи прешла на дела. У сарадњи са надлежним органима, отворене су  бројне оазе за игру и безбедно одрастање наше деце, а да све тече по плану бринула је локална самоуправа.

Фото галерија

 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA