A- A A+

Да свака недеља буде недеља деце

Дечја недеља и активности деце кроз ову манифестацију и ове године боје наш град на посебан начин. Читав програм конципиран је као промоција  креативности и различитих талената девојчица и дечака, што уз лепо време у првим данима октобра даје разлог да се Дечја недеља, коју је званично отворио градоначелник  Нихат Бишевац, нађе у фокусу интересовања свих.

Градоначелник је најмлађима пожелео да се боре за остварење својих снова и жеља, а онима нешто старијима да зајенички пробају створити заједницу у коме је сваки дан – дан детета, а свака недеља – дечја недеља.

Поводом једнонедељних активности, присутнима се у име града обратио и  др Рифат Реџовић, члан кабинета градоначелника, задужен за образовање.

„Нови Пазар користи сваку подршку да буде подршка најмлађима, њиховим васпиачима и родитељима, сигурности деце, образовању и васпитању. Данашња манифестација само је један у низу догађаја који нас са децом повезује али је за нас изузетно значајна", рекао је др Рифат Реџовић, члан кабинета градоначелника.

Најмлађи  ће у наредним данима у оквиру Дечје недеље засадити дрво генерације, а следе и обилазак Дечјег одељења новопазарске болнице и многе друге занимљиве активности. 

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA