A- A A+

Кајакашком клубу „Стари град” треба искрено помоћи

Нови Пазар  испуњава све услове да кајак постане један од најпопуларнијих и најуспешнијих спортова на овим просторима. Један од циљева је освајање титуле првака Србије. Са  представницима Кајакашког клуба „Стари град“ разговарао је градоначелник Новог Пазара, Нихат Бишевац.

„ Осим резултатски, клуб би у добрим условима за рад, према речима градоначелника Нихата Бишевца,  град промовисао и на пољу спортског туризма“.

Бишевац је обећао да ће град учинити све како би кајакашки клуб добио сву подршку на локалном али и на републичком нивоу. Председник клуба Харис Харчиновић подсећа да су остарени многи успеси и да ће резултати, уз минималнма улагања , бити још бољи.

„Нижемо константне успехе, упркос условима. Главна стаза још увек није сређена до жељеног нивоа али очекујемо да и то буде регулисано. Природа реке Рашке је таква да постоје идеални услови и потребно је још мало и у том смислу очекујемо подршку Министарства спорта, јер би смо волели да се остваримо и на међународном плану. Данашњи сусрет са градоначелником је мотивација за чланове нашег клуба јер у последње четири године радимо у тешким условима“.

Клуб има шампиона у женској појединачној и тимској конкуренцији и вицешампионе Републике.  

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA