A- A A+

Халк банка подстрек турским инвеститирима

Новопазарска експозитура Халк банке једна је  од  двадесетак  отворених представништава у Србији и прва филијала ове банке у Санџаку. Председник Извршног одбора Халкабанк а.д. Београд Кенан Бозкурт и директорка експозитуре у Новом Пазару Алма Кршиц били су гости градоначелника Нихата Бишевца.

”Један од резултата  привредне сарадње Србије и Турске  је и отварање Халк банке. Надам се да ће отварање експозитуре  бити подстрек за долазак турских инвеститора у наш град“, рекао је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

Банка ће пружати све стандардне банкарске услуге правним и физичким лицима, а за нове клијенте припремљени су  кредити добродошлице и изненађења.

”Нови Пазар је ове године, након Београда, наша пета отворена филијала. У овој регији ћемо наставити са отварањем филијала у Тутину и Сјеници. Иако смо нови у овом граду, градјани и привреда се увелико распитују за наше услуге. Циљ нам је, мисија и визија, да економски мост између двије земље уздигнемо на потребни ниво. “, рекао је Кенан Бозкурт.

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops