A- A A+

Атлетски стадион драгоцен у брендирању спорта

Како радови  на изградњи Атлетског стадиона теку предвиђеном динамиком, отварање велелепног здања очекује се половином октобра.  Квалитет атлетске стазе већ је проверила најуспешнија домаћа спортисткиња и учесница  недавно окончаних Олимпијских игара у Бразилу, Амела Терзић.

„ Одушевљена сам јер смо дочекали овакву атлетску стазу. У почетку сам се мало плашила како ће све изгледати али сада видим да смо добили нешто чиме можемо да парирамо свету, не само када је у питању атлетика већ и неки други спортови“, казала је Терзићева.

На објекту чију изградњу финансирају Министарство омладине и спорта и Град Нови Пазар уређена су борилишта, просторије  будуће управе стадиона  и обележене стазе а у току су радови на уређењу прилаза и паркинг  простора при стадиону као и зелених површина.

Помоћник градоначелника Новог Пазара Фарук Суљевић уверен је да ће са завршетком радова на стадиону у нашем граду заживети и неке атлетске дисциплине за које раније није било услова.

„Сигуран сам да ћемо уз овакав стадион  и добар тренерски кадар од домаће атлетике направити још већи бренд  којим ће се поносити и Нови Пазар и држава. Наши атлетичари  већ сада уживају огромну популарност и остварују сјајне резултате, а ово је допринос града њховој успешној каријери“, изјавио је Суљевић по обиласку Атлерског стадиона.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA