A- A A+

Реконструисана Угоститељско туристичка школа

Угоститељско туристичка школа у Новом Пазару, у коју није инвестирано преко две деценије, добила је захваљујући настојању градске власти да обезбрди што оптималније услове за стицање образовања ученика, потпуно је реконструисана. Школу је овим поводом обишао градоначелник Нихат Бишевац са сарадницима.

Реконструисано је све од крова, преко мокрих чворова до подова. Према речима управе школе, у бољем стању није била ни столарија. Замиса ода нову школску годину ученици ове школе дочекају у новом окружењу је реализована.

„Много тога је урађено , од хидроизолације, плочица, санитарних елемената, замене крова и тако редом. Управа града имала је слуха да нам финансијски изађе у сусрет јер у почетку нисмо знали шта је приорите. Заједничким смо напорима ето успели да направимо чудо“, рекао је директор Угоститељско туристичке школе , Исо Ћоровић.

Улагања ће када је о школама и вртићима реч, увек бити, јер је, према речима градоначелника Нихата Бишевца, за стварање квалитетних кадрова, неопходно обезбедити добре услове.

„“Добар амбијент је предуслов за квалитетну наставу. Реч је о објекту старије градње, па смо то имали у виду када смо стварали листу приоритета за реконструкцију. Услови у новој школској години биће далеко бољи него раније, на задовољство свих нас“, поручио је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA