A- A A+

Пријем за Дошљака и чланове Ауто мото клуба

Новопазарски аутомобилиста Есад Дошљак, рекордердер у брзинској вожњи, био је гост градоначелника Новог Пазара, поводом најнових успеха. Државни рекорд Дошљак је поставио у немачком Хокенхајму, пре неколико дана. Градоначелник Нихат Бишевац подсетио је да Ауто мото клуб чији је члан Есад Дошљак, постоји тек неколико година и већ бележи сјајне резултате.

“ Напоран рад се исплати и резултати у условима залагања никада не изостају. Град је ту да подржи све спортисте који на прави начин презентују своју заједницу, као што је случај са Ауто мото кчлубом. Још једном све честитке “, реако је Бишевац овим поводом.

“Првог дана сам поправио рекорд Србије са 9.065 на 8.3 секунде.. Стазу сам прешао за 8.059 секунди, остављајући  иза себе конкуренцију. То вам је као да у атлетици за собом оставите некога на пар десетина метара.”

Дошљак ће се, захваљујући овом резултату следеће године такмичити на драг шампионату света у Енглеској. Последњи успех који је постигао не доживљава као лични, већ као резултат града Новог Пазара и Србије.

Дошљаку је јуче, по повратку у Нови Пазар, у граду организован спонтан дочек.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA