A- A A+

Новопазарски атлетичари најављују нове успехе

Атлетичари Новог Пазара  Амела Терзић, Елзан Бибић и остали чланови клуба годинама уназад свакодневно дају суграђанима и читавој земљи много разлога за славље.  Врхунска форма, сјајни резултати и нове амбиције повод су сусрета чланова АК са градоначелником Нихатом Бишевцем. Први човек града, њихов домаћин , казао је да су успеси разлог за понос свих грађана, али и да су успеси траг напорног рада читавог клуба“.

„Амели честитам на учешћу у финалној трци првенства Европе, Елзану на обарању рекорда старог четрдесет седам година. Србија и наш град имају разлог да се поносе и  досадашњим резлтатима, али и оним што ће млади атлетичари, сасвим сам сигуран, тек постићи“, рекао је градоначелник Бишевац овим поводом.

Амела Терзић, најуспешнија атлетичарка наше земље, једина је представница новопазарских спортиста на предстојећим Олимпијским играма у Рију. Она је подсетила да је град увек ту да подржи спортисте на путу до великих циљева и изразила задовољство што радови на изградњи атлетског стадиона у Новом Пазару теку предвиђеном динамиком.

Увек скроман Елзан Бибић, првак Европе у јуниорској конкуренцији, младић чији се овогодишњи успеси не могу побројати у једном даху, осврнуо се на досадашње резултате, обећавши да ће љубитељи атлетике и спорта уопште, тек имати разлога за задовољство.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA