A- A A+

Почело асфалтирање на Атлетском стадиону

Радови на Атлетском стадиону у фази су асфалтирања главне стазе, пре постављања тартан подлоге. Почетку асфалтирања данас је присутвовао и градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац са сарадницима,  који је изразио задовољство темпом извођења радова. Пројекат изградње Атлетског стадиона је веома добро познат градоначелнику, будући да је укључен у њега од тренутка када је стадион био само идеја. Наиме, и пре именовања на место градоначеника, Нихат Бишевац је срчано и предано водио овај велики пројекат и био идејни творац локације која је на крају одређена за изградњу ове велике инвестиције.

После раскопане ледине данашња слика радова на атлетском стадиону изгледа сасвим другачије и већ се назиру обриси будућег спортског објекта који треба да буде понос града. Данас су почели радови на асфалтирању главне атлетске стазе. Како се све то одвија желео је да провери и градоначелник Нихат Бишевац, и сам некадашњи спортиста,  не скривајући задовољство темпом изградње

Стадион је пре свега намењен домаћим атлетичарима али његови капацитети могу да покрију и већа државна и међународна такмичења.

До врхунских резултата новопазарски атлетичари до сада су стизали у веома тешким условима тренирајућу на Рекреационом центру, поред реке Рашке на импровизованој стази и на теренима Војске Србије у Рашки.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops