A- A A+

Отворен нови тениски терен

Данас је на Рекреационом центру отворем тениски терен са бетонском подлогом на којем ће млади тенисери Новог Пазара моћи да тренирају и такмиче се. Терен су отворили градоначелник др Мехо Махмутовић и Богдан Обрадовић, селектор Дејвис куп тениске репрезентације Србије.

Терен са оваквом подлогом није до сада постојао у Новом Пазару па ће он бити солидна основа за тренинг домаћих тенисера који остварују успехе и на великим такмичењима у иностранству. 

Градоначелника и његовог госта селектора Богдана Обрадовића, после пријема у градској кући, у тениском амбијенту на новом терену дочекали су млади спортисти и љубитељи овог спорта. 

Махмутовић је истакао да је Нови Пазар поносан на своје спортисте и да ће и убудуће настојати да ствара услове за бављење спортом што већег броја младих. Богдан Обрадовић је захвалио на топлом пријему у Новом Пазару и похвалио младе тенисере и нови терен.

Питали смо и велике наде новопазсрког тениса Хамада Међедовића и Фатму Идризовић, шта ће њима значити нови терен. Једногласно су одговорили да је за њих то велики подстрек за још боље резултате. 

Рекреациони центар и игралишта на њему изграђени су како за активне спортисте тако и за рекреацију грађана, па ће и на овом терену ускоро бити оних који ће маштати да остваре успех Новака Ђоковића или жалити што се тенисом нису бавили раније. 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA