A- A A+

Лепше ће се живети и на периферији

Данас су почели радови на изградњи кишне и фекалне канализације у Улици Саве Ковачевића. До сада капацитети ових објекта нису могли да задовоље потребе насеља па је често долазило до изливања канализације. Градска управа шири радове према периферији настојећи да у правима на бољи и лепши живот изједначи све грађане.

Само што су завршени радови на изградњи водоводне мреже у дужини од 750 метара, у Улици “Саве Ковачевића” данас су почели нови – на изградњи канализације. Полажу се цеви “фи-300”за фекалну и “фи-500” за кишну канализацију у дужини од 900 метара. Тиме ће бити решени најважнији проблеми мештана и заокружити улагања у овом делу града када је комунална инфраструктура у питању.

-Задовољство ми је да кажем да овај део града, који се налази на пет минута од центра, сада може да рчуна на уредно снабдевање водом. и ови радови на канализацији биће завршени за неких десетак дана тако да ће ово насеље имати све што се тиче комуналне инфраструктуре.- каже Ханефија Брничанин, директор ЈКП “Водовод и канализација”. 

Градска управа шири радове према периферији настојећи да у правима на бољи и лепши живот изједначи све грађане.Инвеститор радова у Улици “Саве Ковачевића” је Град Нови Пазар у оквиру плана за грађевинску сезону 2016. године.

0
0
0
s2smodern

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA