A- A A+

Подршка идејама Заједнице професионалних позоришта

Предсједништво Заједнице професионалних позоришта централне Србије састало се и разговарало са градоначелником Новог Пазара др Мехом Махмутовићем, у оквиру другог дана радног скупа који се одржава први пут у Новом Пазару. Идеја о размјени представа, као и заједничкој сарадњи на новим пројектима увијек ће имати подршку Градске управе, истакнуто је након састанка.

Гости Новог Пазара упознали су градоначелника др Меха Махмутовића, те члана Градског вијећа задуженог за културу, Сеадетина Мујезиновића о активностима и договорима о којима је било ријечи током јучерашњих радних сједница које су одржане у Новом Пазару, први пут од оснивања тог удружења. Мујезиновић је истакао да је задовољство имати толики број културних упосленика као госте Новог Пазара.

Подсјећамо, представници тринаест професионалних позоришта централне Србије, четрдесетак културних упосленика, били су током два дана гости Новог Пазара. У наш град довели су их Скупштина и сједница предсједништва Заједнице професионалних позоришта централне Србије која се први пут одржава у нашем граду, а чији је члан већ шест година и новопазарско Регионално позориште, које очекује велику подршку од Заједнице којој даје пуни допринос.

Извор: rtvnp.rs

0
0
0
s2smodern

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA