A- A A+
Снагама Министарства и Града јачаће позиција домаћих трговаца Град Нови Пазар у сарадњи са Министарством трговине, т... Опширније...
Велико интересовање за акцију, град чистији, депоније уклоњене Нови Пазар је данас поклазао да минималним напорима св... Опширније...
“Реци не раду на црно” за добробит заједнице Акција Министарства за рад, запошљавање, борачка и соц... Опширније...
Нови Пазар домаћин „Малог сајма спорта“ Нови Пазар биће домаћин републичке манифестације „... Опширније...
Десет милиона динара за 100 радних места У циљу дефинисања активности усмерених ка подстицању ... Опширније...

biracki spisak cirЕлектрнско подношење захтеваИмам идејуГИС Нови Пазар

 

ИМАМ ИДЕЈУ

imam ideju 08.11full

За све креативне, иновативне предлоге који  имају за циљ да наш град и живот у њему унапреде и учине богатијим , занимљивијим,  концепт имам идеју на је права прилика.

Предлоге  о  томе шта у Новом Пазару треба мењати и на који начин, на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. могу послати сви који желе да учествују у стварању  модернијег, аутентичнијег, друштвено богатијег Новог Пазара.

Желите дати допринос квалитету живота, унапредити  инфраструктуру, образовни и здравствени  систем, културу и уметност, спорт, рекреацију, друштвене активности и социјалне прилике?

Креативни сте, другачији и желите да укажете на сопствену предузимљивост, успешне појединце и групе иза којих су конкретни резултати ?

Пишите нам на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., како би смо конкретне, занимљиве идеје заједнички спровели у дело.

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA