A- A A+
Амбасадор Фабрици у посети ГУ: "Подршка Европске уније развоју града биће још снажнија" Шеф Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији, амбасадор ... Опширније...
Инфраструктурни радови на подручју Новог Пазара све интензивнији Радови на облиазници око Новог Пазара су у последњих м... Опширније...
Небо није граница за љубав и подршку најмлађима Ученици петог разреда Основне школе „Десанка Макси... Опширније...
Градско веће о подршци пољопривредницима Градско веће града Новог Пазара дало је, у оквиру дваде... Опширније...
Доступност грађанима приоритет локалне самоуправе Пројекат „Дани повереника“ које Канцеларија пов... Опширније...

Електронски регистар административних поступака Електрнско подношење захтеваИмам идејуГИС Нови Пазар

 

ИМАМ ИДЕЈУ

imam ideju 08.11full

За све креативне, иновативне предлоге који  имају за циљ да наш град и живот у њему унапреде и учине богатијим , занимљивијим,  концепт имам идеју на је права прилика.

Предлоге  о  томе шта у Новом Пазару треба мењати и на који начин, на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. могу послати сви који желе да учествују у стварању  модернијег, аутентичнијег, друштвено богатијег Новог Пазара.

Желите дати допринос квалитету живота, унапредити  инфраструктуру, образовни и здравствени  систем, културу и уметност, спорт, рекреацију, друштвене активности и социјалне прилике?

Креативни сте, другачији и желите да укажете на сопствену предузимљивост, успешне појединце и групе иза којих су конкретни резултати ?

Пишите нам на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., како би смо конкретне, занимљиве идеје заједнички спровели у дело.

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA