A- A A+
Сарадња са Конгресом Бошњака света у циљу решавања проблема Председник Конгреса Бошњака света Азем Дервишевић сас... Опширније...
Град спремно дочекује зиму На редовној седници Штаба за ванредне ситуације конст... Опширније...
Радови у Блажеву за добробит мештана У насељу Блажево у току су радови на асфалтирању, које ... Опширније...
Изложбом ликовних радова обележен Међународни дан планина Град Нови Пазар, Одељење за заштиту животне средине и Ц... Опширније...
Јавна расправа о нацрту Локалног антикорупцијског плана до 26. децембра Град Нови Пазар и Транспарентност Србија позивају све ... Опширније...

biracki spisak cirЕлектрнско подношење захтеваЕлектронски регистар административних поступака LAP cir

 

ИМАМ ИДЕЈУ

imam ideju 08.11full

За све креативне, иновативне предлоге који  имају за циљ да наш град и живот у њему унапреде и учине богатијим , занимљивијим,  концепт имам идеју на је права прилика.

Предлоге  о  томе шта у Новом Пазару треба мењати и на који начин, на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. могу послати сви који желе да учествују у стварању  модернијег, аутентичнијег, друштвено богатијег Новог Пазара.

Желите дати допринос квалитету живота, унапредити  инфраструктуру, образовни и здравствени  систем, културу и уметност, спорт, рекреацију, друштвене активности и социјалне прилике?

Креативни сте, другачији и желите да укажете на сопствену предузимљивост, успешне појединце и групе иза којих су конкретни резултати ?

Пишите нам на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., како би смо конкретне, занимљиве идеје заједнички спровели у дело.

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA