A- A A+
Сарадња Новог Пазара и Илиџе: “Разменом искуства и партнерством до резултата” Град Нови Пазар и босанскохерцеговачка општина Илиџа ... Опширније...
Градоначелник Бишевац честитао Дан Санџака Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац упутио је ... Опширније...
Скупштина исцрпно о важним питањима Седница локалног парламента почела је одавањем почаст... Опширније...
Туристичка организација Новог Пазара победила на конкурсу ЕДЕН Туристичка организација града Новог Пазара учествова... Опширније...
Саида Буквић потврдила да је светска класа у лоу кику Репрезентативка Србије у кик-боксу Саида Буквић одбра... Опширније...

Електронски регистар административних поступака Електрнско подношење захтеваИмам идејуГИС Нови Пазар

 

ИМАМ ИДЕЈУ

imam ideju 08.11full

За све креативне, иновативне предлоге који  имају за циљ да наш град и живот у њему унапреде и учине богатијим , занимљивијим,  концепт имам идеју на је права прилика.

Предлоге  о  томе шта у Новом Пазару треба мењати и на који начин, на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. могу послати сви који желе да учествују у стварању  модернијег, аутентичнијег, друштвено богатијег Новог Пазара.

Желите дати допринос квалитету живота, унапредити  инфраструктуру, образовни и здравствени  систем, културу и уметност, спорт, рекреацију, друштвене активности и социјалне прилике?

Креативни сте, другачији и желите да укажете на сопствену предузимљивост, успешне појединце и групе иза којих су конкретни резултати ?

Пишите нам на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., како би смо конкретне, занимљиве идеје заједнички спровели у дело.

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA